Privéles

Je kunt bij mij terecht voor privésessies en Yoga op het werk. Daarnaast geef ik les op diverse yogascholen in Amersfoort en omgeving.

privéles op locatie, bij jou thuis of in een studio

Welkom thuis!

Je hebt een druk leven, een volle agenda en weinig ruimte in je schema. Als je je dan ook nog moet aanpassen aan het lesschema van een yogaschool en tijd moet nemen om er naar toe te gaan… dat levert meer stress dan ontspanning op! Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik breng de yoga naar jou!

Met een yogaprogramma dat speciaal voor jou gemaakt wordt en aangepast wordt aan jóuw schema kun je zonder stress van jouw les genieten. De docent komt bij je thuis en op deze manier kun je alles uit jouw privéles halen!

  • Hier kun jij aangeven wat je wilt, waar je last van hebt en hoe je wilt werken. Dat hoeft natuurlijk niet, je mag het ook aan mij overlaten, maar de vrijheid is er absoluut.
  • Er is honderd procent aandacht voor jou waardoor je enorme sprongen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling die in een (grote) groep niet mogelijk zijn.
  • Het kan ook een veilige start zijn om te beginnen met privéles, als je merkt dat instappen in een groep een drempel voor je is. Ik kan je de basishoudingen, de meditatie en de ademhalingsoefeningen (pranayama) aanleren zodat jij je hier zekerder in gaat voelen.
  • Maar daarnaast kan privéles ook een cadeautje zijn aan jezelf. Echt aandacht hebben voor jezelf is tenslotte waar het in de yoga over gaat en dat kan je tijdens een één-op-één les zeker ervaren!Tarieven privéles:

Ben je geïnteresseerd? Een introductieles is gratis!! We nemen een uur de tijd om samen te kijken en te ervaren welke vorm van privéles het beste bij je past en welke wensen/klachten/ideeën je hebt.

Losse les……………………..€ 65
5-lessen kaart…………….€ 287,50 (57,50 per les)
10-lessen kaart………….€ 500,- (50,- per les)

Deze prijzen zijn gebaseerd op een les van 60 minuten. Wil je 75 of 90 minuten les? Dat kan ook! De prijs wordt dan aangepast.

privéyoga in Amersfoort

Op dit moment woon ik in Amersfoort en kun je bij mij terecht voor privé yogales wanneer je in Amersfoort of omgeving van Amersfoort woont. Weet je niet zeker of je genoeg in de buurt woont? Schroom niet om het te vragen! Er zijn altijd mogelijkheden om af te spreken op een plek die schikt.

Neem contact met me op voor een kennismaking waarbij we samen kijken wat bij jou past zodat de les perfect aansluit op jouw behoeften!

Tot snel!