Welkom!

Wat een dag, wat een moment, wat een mijlpaal! Mijn website bestaat! Met elke stap die ik zet wordt het echter en groeit mijn plezier in het ondernemen. Nadenken over hoe ik mezelf als yogadocent wil profileren, wat vind ik nou echt belangrijk? Wat heb ik een ander te bieden?

Yoga is zo breed en heeft tegenwoordig zoveel vertakkingen. Maar de basis, de kern van wat je kunt doen en ervaren door yoga, is hetzelfde. Yoga betekent ‘eenheid’ of ‘verbinding’. En door de asana’s (houdingen), meditatie en pranayama (ademhaling) kun je die verbinding weer gaan voelen in je lijf. Maar ook de verbinding tussen je lijf , je geest en je ziel en de verbinding van jou met de rest van de wereld kun je ervaren door yoga. op de pagina ‘Wat is Yoga’ kun je hier meer over lezen en in de blogs die komen ga ik steeds dieper in op een bepaald aspect uit de yogafilosofie of vertel ik over mijn eigen ervaringen. Want dat is ook precies wat yoga inhoudt; zelf ervaringen opdoen die je laten voelen wat yoga precies voor je kan betekenen en waarom het zoveel meer is dan die ‘perfecte pose’. Want voor yoga hoef je niet lenig te zijn, of een goede conditie te hebben en je hoeft je ook niet in een maatje 36 te kunnen proppen. Ondergetekende glijdt in een respectabele maat 40 en is al jaren met veel plezier (en succes!) yogadocent. Mijn grootste plezier en voldoening haal ik uit het lesgeven en ik wil jou graag meenemen in die reis!

Vind je het leuk om een keer een privéles bij me te volgen of heb je interesse in bedrijfsyoga? Neem contact met me op!

Lieve groet en Namasté

Jantien

Leave a Reply