Agenda

Op dit moment geef ik op verschillende plekken vaste lessen en invallessen.

Op zondag van 9:30 tot 10:45 kun je bij Bindi een hatha/meditatieles van mij volgen. Dit is een rustige les waarbij veel aandacht is voor de houdingen en de ademhaling. Deze les is voor alle niveaus. Verder val ik regelmatig in bij Bindi, dit kun je vinden op hun online lesrooster.

Op woensdag van 19:45 tot 21:00 uur kun je bij Sana Vitala een hathales van mij volgen. In deze les variëren we veel in de houdingen en wordt soms meer een flow gevolgd en soms gebruiken we houdingen uit de Yin yoga. Omdat dit een kleine groep is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen vanuit de groep. tevens is Sana Vitala alleen voor vrouwen.

WORKSHOPS

Vrijdag 28 juni van 19:00 tot 20:30 bij Sana Vitala geef ik een Ademworkshop

Merk je dat wanneer je stress ervaart, je ademhaling sneller gaat en hoger in je keel zit? Dat je de hele tijd de neiging voelt om te zuchten of te gapen? Spanning doet dat.
Je kunt het ook omkeren! Door je ademhaling beter te leren controleren, verlaag je spanning en stress in je lijf en in je hoofd.
In deze workshop gaan we dat oefenen. We beginnen met een korte warming-up met enkele yogaoefeningen zodat het zitten goed vol te houden is. Daarna starten we de verschillende technieken en wordt er uitgelegd wat de diverse ademhalingen doen in je lijf en met je energie. Tussendoor gaan we opnieuw even lekker bewegen zodat je niet te stijf wordt en we eindigen met een lange savasana (een liggende houding) en een bodyscan waarbij je helemaal tot rust kunt komen.

De kosten voor de workshop zijn €15,- en je krijgt een leuk presentje mee naar huis. Meld je aan via het contactformulier van Sana Vitala. Je kunt ze ook bellen of even langsgaan:

  • Zevenhuizerstraat 126
  • 3828BH Hoogland
  • 033-4890854

Geef een reactie